Administrare

Cum se administreaza Strong V?

Se administreaza 1 Capsula Strong V cu 15-20 de minute inainte de contactul sexual. Datorita ingredientelor concentrate, efectele se pot simti pe parcursul mai multor zile. O cutie contine 4 capsule.

Cat de des sa iau Strong V?

Depinde de Potenta Dumneavoastra. Daca considerati ca aveti probleme cu erectia de mai mult timp si nu mai sunteti atat de performant sau de rezistent din punct de vedere sexual, este indicat sa priviti pastilele Strong V ca facand parte dintr-o cura. Acest lucru consta in luarea unei pastile de doua ori pe saptamana.

Pe de alta parte, daca sunteti multumit in legatura cu potenta si erectia dumneavoastra, si vreti doar sa-i oferiti partenerei o partida memorabila de sex, o singura pastila este de ajuns, cu 30 de minute inaintea actului sexual, dar fara a depasi o capsula la 3 zile.

Dupa completarea si trimiterea formularului de mai jos, veti fi contactat de unul dintre specialistii nostri.


Disclaimer - *rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale."


Certificat de Notificare Seria AD Nr. 0664 - Aviz Nr. 1734/07.05/2014