Intrebari

Cu cat timp inainte de actul sexual trebuie administrat Strong V? Cat dureaza efectul?


Pastilele pentru potenta Strong V isi vor face efectul in circa 30 de minute de la adminstrare. Acesta poate dura mai multe zile, depinzand de stilul de viata si regimul alimentar.

Voi avea erectie constanta timp de mai multe ore?


Nu, erectia va avea loc doar in momentul unui stimul sexual extern, deci nu este nici un motiv de ingrijorare ca veti fi pus in situatii stanjenitoare.

Imi trebuie reteta eliberata de medic pentru aceste pastile?


Nu, pastilele se elibereaza fara prescriptie medicala nefiind un medicament. Formula Strong V se bucura de increderea barbatilor din intreaga lume.

Este adevarat ca pastilele Strong V dau dependenta?


Nu, nu este adevarat. Faptul ca aceste suplimente nutritive dau dependenta si barbatul nu mai poate avea contacte sexuale dupa ce intrerupe administrarea lor, este o inventie. Pastilele pentru potenta Strong V nu sunt Pastile ce se prescriu de medic. Ele au efect cateva ore, dupa ce sunt administrate. Sunt un remediu natural, util in cazul in care aveti anumite deficiente legate de erectie. Actioneaza ca un catalizator pentru mecanismul psihologic care declanseaza de multe ori la barbati disfunctia erectila.

Pastilele Strong V au doar un efect placebo?


Nu, Strong V actioneaza concret asupra cantitatii de sange din penis, pentru a imbunatati erectia si a creste apetitul si placerea sexuala.

Ce contraindicatii are?


Fiind un supliment natural, acest produs nu are contraindicatii. Totusi acest produs nu trebuie sa fie lasat la indemana copiilor, iar celor cu afectiuni cardiace sau sportivilor de performanta aflati in perioade de antrenament intens nu le este recomandat.

Cat dureaza pana primesc comanda?


In cazul comenzilor trimise prin curier termenul de livrare poate fi intre 1 si 3 zile lucratoare si 2-7 zile lucratoare in cazul expedierilor prin posta, depinzand in exclusivitate de conditii legate de modalitatea si firma de transport, coletele fiind expediate in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii sau in prima zi lucratoare, in cazul weekendului sau Sarbatorilor legale.

Cum mi se va trimite comanda?


Comenzile sunt trimise prin curier rapid sau posta, iar pentru transport se percepe o taxa fixa de 10 lei (TVA inclus) in cazul comenzilor trimise prin posta si de 20 lei (TVA inclus) in cazul comenzilor trimise prin curierat, iar plata se face ramburs in momentul ridicarii coletului de la posta sau de la curier.

Cum pot sa comand?


Puteti comanda telefonic la 0744569069. Puteti sa ne trimiti un mail la comanda@sanatatesexuala.ro cu datele dumneavoastra si cantitatea dorita. Puteti sa ne contactati pe Yahoo Messenger la adresa comenzisanatatesexuala@yahoo.com. O alta solutie este sa completati formularul de comanda de pe site si sa comandati online.

Cum se ambaleaza coletul pentru livrare?


Dupa ce ati efectuat comanda, coletul va fi livrat in conditii de discretie totala, fara nici o indicatie pe el in legatura cu continutul. Il puteti ridica de la un oficiu postal sau de la un curier rapid.

Strong V este avizat de organismele sanitare din Romania?


Da, Strong V este Notificat prin Certificatul Seria AD Nr. 0664, vand Avizul Nr. 1734/07.05.2014

Dupa completarea si trimiterea formularului de mai jos, veti fi contactat de unul dintre specialistii nostri.


Disclaimer - *rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale."


Certificat de Notificare Seria AD Nr. 0664 - Aviz Nr. 1734/07.05/2014