Cum functioneaza

Cum functioneaza pastilele Strong V?

         Secretul unei erectii ferme este maximizarea circulatiei sangelui la nivelul penisului. In acest sens, datorita ingredientelor, Strong V este un supliment sexual care poate imbunatati circulatia sangelui, poate oferi energie sexuala sporita, poate creste performantele sexuale, poate ajuta la mentinerea sanatatii sexuale si sporeste vitalitatea masculina.

        Combinatia eficienta de ingrediente creste rezista corpului la efort, iar prin asigurarea unui flux constant marit de sange in zona penisului, erectiile pot fi puternice pe toata durata actului sexual.

        Irigarea permanenta cu sange a penisului in timpul actului sexual va imbunatati rezistenta acestuia si va permite intarzierea ejacularii. Pe langa efectele benefice din timpul actului sexual, in perioadele in care penisul se afla in stare flasca, acesta se va afla intr-o stare de semi-erectie, care va poate spori increderea in fortele proprii sexuale si va poate oferi un libidou crescut.

        Imbunatatesc de asemenea sanatatea sexuala si tonusul general, maresc energia si modifica dispozitia fizico-psihica, determinand un mai mare interes catre activitatea sexuala.

        Pentru barbat, cel mai important moment este aparitia erectiei penisului, gradul erectiei fiind proportional cu gradul de excitare. Mecanismul erectiei este complex, fiind in stransa legatura cu inervatia penisului si a arcurilor reflexe. In principiu, erectia este rezultatul destinderii spatiilor cavernoase in care intra o mare cantitate de sange, adusa rapid de arterele corpilor cavernosi.

        Excitatiile zonelor erogene ajung reflex, prin calea aferenta, la centrul erectil din maduva spinarii, iar de aici, prin calea aferenta la arterele si ramurile intracavernoase pe care le dilata mult. Cresterea dimensiunilor penisului, datorita afluxului de sange, duc in final la ingrosarea, alungirea si rigidizarea acestuia la dimensiunile maxime. Descoperiti AICI toate Beneficiile de care va puteti bucura folosind Strong V.

Anatomia penisului

Dupa completarea si trimiterea formularului de mai jos, veti fi contactat de unul dintre specialistii nostri.


Disclaimer - *rezultatele pot varia de la o persoana la alta in functie de mai multi factori, cum ar fi raspunsul organismului si regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia. Orice situatie temporala prezentata reprezinta un caz particular si nu poate fi generalizata. Produsele naturiste sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislatia nationala si internationala. Informatiile din continutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale."


Certificat de Notificare Seria AD Nr. 0664 - Aviz Nr. 1734/07.05/2014